CORONA INFO

Sinds vorige week hebben wij enkele hygiëneregels ingevoerd zoals het dragen van handschoenen en het regelmatig handenwassen. Wij ondervinden op dit moment geen gezondheidsklachten door het Corona virus. Bestellingen voor 17.30 uur worden nog dezelfde dag verstuurd.

Smartcaze-wallets - Smartcaze Firebird Gunmetal - order online

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
FASH-SC1004
Merk:
Smartcaze
24,95
Excl. BTW: 20,62€
Not yet rated Geef beoordeling

Voor de moderne man of vrouw die kiest voor een modebewuste uitstraling. De smartcaze is zeer compact en biedt ruimte voor 5 pasjes en wat geld. Smartcaze wordt gemaakt volgens Scandinavische designnormen: vooruitstrevend en van hoogstaande kwaliteit. Bekijk de specificaties voor meer informatie

Share

Functies
Functies De Smartcaze firebird is zeer compact en heeft een stevige aluminium behuizing. De vakjes die als een waaier openstaan bieden ruimte voor 5 pasjes. Eventueel vervang je een pasje en gebruik je het vakje voor een opgevouwen bankbiljet of kassabon. Je opent de Smartcaze door het indrukken van een drukkertje aan de zijkant.
Voordelen
Bescherming Uw pasjes gaan langer mee. Een Smartcaze beschermt uw pasjes tegen buigen, breken en barstjes.
Anti Skim In de aluminium behuizing zijn uw pasjes 100% gegarandeerd veilig tegen ongewenst contactloos uitlezen, hacken of kopiëren.
Eenheden
Gewicht 74 gram
Herkomst Zweden
Afmeting 95 x 63 x 11mm
Overige
Garantie 1 jaar garantie
Geef beoordeling